Dienstverlening

Subsidiemanagement

Subsidies worden steeds complexer. Hierdoor worden inhoudelijke kennis en ervaring steeds belangrijker. We worden dan ook regelmatig gevraagd om te ondersteunen bij verschillende subsidietrajecten. Wil je een aanvraag laten controleren, heb je behoefte aan een training of wil je het volledige aanvraagtraject uitbesteden? Subsidie Direct helpt!

White Label

Via white label kan Subsidie Direct opdrachten uitvoeren in naam van jouw organisatie. Het voordeel? Zo wordt het mogelijk om extra diensten aan te bieden en jouw klanten verder te ontzorgen. De klant heeft het gemak dat de communicatie slechts vanuit één organisatie verloopt.

Subsidie Direct richt de ondersteuning naar wens in. Iedere organisatie is anders. Het is mogelijk om volledig op de achtergrond te opereren, maar we nemen ook graag het klantcontact uit handen. Daarnaast bewaken we de gestelde deadlines en beantwoorden we de eventuele vragen. Zo wordt het mogelijk om zowel jouw organisatie als klanten te ontzorgen met het volledige subsidietraject.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op.