Over ons

Subsidie Direct

Subsidie Direct is opgericht door Bram Steins en Rob Bijlaart. Twee zeer ervaren subsidieadviseurs gespecialiseerd in projecten die aansluiten op de thema’s energie, milieu, ontwikkeling van nieuwe producten of technieken en ICT. Wij zijn Subsidie Direct gestart met de insteek dat subsidieadvies voor ieder bedrijf toegankelijk moet zijn.  

Subsidies zijn financiële ondersteuningen door de overheid gericht om bepaalde beleidspunten te stimuleren. Het subsidielandschap is dan ook erg omvangrijk en bestaat uit veel verschillende regelingen. Zo zijn er Europese, landelijke, provinciale en gemeentelijke subsidies. Alleen in Nederland zijn er wel honderden verschillende regelingen. Allemaal met hun eigen spelregels en beleidspunten. Neem een kijkje op onze subsidiepagina voor een greep uit de verschillende regelingen.

Onze aanpak

Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te kunnen leveren aan projecten die een positieve impact hebben op de wereld. Dit doen we door projecten te verbinden aan subsidies. Wij adviseren over de mogelijkheden en begeleiden het volledige subsidietraject. 

Ons team van betrokken specialisten helpen om een subsidieaanvraag laagdrempelig te maken en informeren op een manier die jou uitkomt. Daar hoort een goed advies bij. Wij geloven in een effectieve aanpak, waarin we de kosten laag houden en niet meer tijd vragen dan nodig. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? 

Nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van subsidies? Volg ons op Linkedin.