Tel mee met taal

Van 1 januari tot en met 29 februari 2024 is het weer mogelijk om subsidie aan te vragen voor de regeling “Tel mee met Taal”. Deze regeling is gericht op het voorkomen en verminderen van laaggeletterdheid.  

Voor wie?

Verschillende organisaties kunnen van 1 januari tot en met 29 februari 2024 een aanvraag indienen (werkgevers, scholen, bibliotheken, instellingen voor jeugdgezondheidszorg en voorschoolse voorzieningen). 

Subsidie voor scholing

Als werkgever kun je subsidie aanvragen voor scholing. Dit moet leiden tot een betere taalvaardigheid, rekenvaardigheid en/of betere digitale vaardigheden van jouw werknemers. Dit geldt ook voor zzp’ers die voor je bedrijf werken.   

Wat levert het op?

Tel mee met Taal vergoedt 67% van de kosten met een maximum van 125.000 euro per aanvraag. Het maximumbedrag per cursist is bij werknemers 1.500 euro. 

Advies

Wilt u graag een afspraak maken om een aanvraag in te dienen of wilt u gewoon wat meer weten over hoe wij u bij een aanvraag kunnen helpen? Neem dan vooral contact met ons op via onderstaande button en we helpen u graag.