Versnel Jouw Circulaire Innovatie met KIA CE – Open vanaf 7 mei 2024!

Duurzaamheid en innovatie lopen hand in hand, vooral als het gaat om de transitie naar een circulaire economie. De Kennis en Innovatie Agenda – Circulaire Economie (KIA CE) nodigt MKB-ondernemers en innovators uit om deel te nemen aan deze belangrijke beweging. Heeft jouw bedrijf het potentieel om binnen 10 jaar innovatieve circulaire producten, processen en/of diensten op de Nederlandse markt te brengen? Dan is dit jouw kans om subsidie te ontvangen en een voortrekkersrol te spelen in de circulaire economie.

Wat je moet weten:

Openingsdata: Van 7 mei 2024, 09:00 tot 15 augustus 2024, 17:00.

Budget: € 2.500.000 met maximaal € 500.000 subsidie per project.

Subsidie voor Drie Projecttypen:

  • Technologisch onderzoek voor nieuwe of sterk verbeterde circulaire producten/diensten/processen.
  • Onderzoek naar consumentengedrag, bedrijfs- of verdienmodellen die circulaire economie bevorderen.
  • Een combinatie van technologisch onderzoek en gedragsstudies.

Focus Productgroepen:

Van maakindustrie en kapitaalgoederen tot consumptiegoederen zoals elektrische apparaten, meubels, textiel en meer – als jouw project bijdraagt aan een van deze categorieën, moedigen we je aan om te solliciteren.

Waarom meedoen?

De KIA CE-regeling is niet alleen een kans op financiële ondersteuning, maar ook een platform om jouw innovaties op de voorgrond van de circulaire transitie te plaatsen. Projecten worden beoordeeld op criteria zoals verhoging van grondstoffenefficiëntie, verkleining van de ecologische footprint, en bijdrage aan de leveringszekerheid van kritieke grondstoffen.

Heb je een idee dat kan bijdragen aan de circulaire economie en ben je klaar om je aanvraag voor te bereiden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

#CirculaireEconomie #KIA_CE #Subsidie #Innovatie #DuurzaamOndernemen #SubsidieDirect