OP ZUID opent van 19 Februari tot 19 April

Boost Jouw Innovatie met OPZuid 2021-2027: Focus op Energietransitie

Het OPZuid-programma 2021-2027 zet vol in op het benutten van innovatiekracht voor zowel economische als maatschappelijke impact, met een speciale focus dit voorjaar op de energietransitie. Dit ambitieuze programma biedt MKB-ondernemers en innovators in Zuid-Nederland een unieke kans om bij te dragen aan belangrijke maatschappelijke transities, waarbij energie voorop staat.

Wat je moet weten over OPZuid 2021-2027:

  • Doel: Versterken van de regionale kracht op economie, ondernemerschap en innovatie, gericht op het realiseren van maatschappelijke én economische impact.
  • Focusgebieden: Energie, klimaat, grondstoffen, landbouw & voeding, en gezondheid, in lijn met de Europese Green Deal.
  • Kansen: Het programma stelt marktpartijen in staat om (inter)nationale marktkansen te benutten door innovatieve oplossingen voor deze grote transities.

Belangrijke Data en Budgetten:

  • Openstelling: 19 februari tot 12 april 2024. Speciale aandacht voor projecten die bijdragen aan de energietransitie.
  • Budget: Totaal beschikbare subsidie: € 12,5 miljoen, maximale subsidie per project € 2 miljoen. 35% van de kosten.

Jouw Kans om Impact te Maken:

De energietransitie is een van de grootste uitdagingen en kansen van onze tijd. OPZuid 2021-2027 biedt financiële steun en een platform voor ondernemers die klaar zijn om deze uitdaging aan te gaan met innovatieve projecten.

Ben je gevestigd in Zuid-Nederland en werk je aan oplossingen die bijdragen aan de energietransitie of een van de andere focusgebieden? Dan is dit het moment om je innovatie naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd een positieve bijdrage te leveren aan zowel de economie als de maatschappij.

Wil je meer weten over hoe OPZuid jouw project kan ondersteunen? Neem contact met ons op!